Det är så superlätt att göra! Skala betorna och skär i träningar. Lägg på en plåt i eller i en ungsfastform och ringla över olivolja. Baka i mitten av ugnen på 200 grader ca 20 minuter. Om bitarna är stora tar det längre tid. Till fetaostkrämen blandar du ihop turkisk yoghurt, mosad fetasost, lite saft från en citron, salt och pepper. Några exakta mått har jag inte, det är bara att smaka sig fram!
onsdag 16 september 2015
Ungsbakade rödbetor och fetaostkräm
Det är så superlätt att göra! Skala betorna och skär i träningar. Lägg på en plåt i eller i en ungsfastform och ringla över olivolja. Baka i mitten av ugnen på 200 grader ca 20 minuter. Om bitarna är stora tar det längre tid. Till fetaostkrämen blandar du ihop turkisk yoghurt, mosad fetasost, lite saft från en citron, salt och pepper. Några exakta mått har jag inte, det är bara att smaka sig fram!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar